Keresés...

alkalom

Új évadot kezd a Baba-Mama Sziget

A Baba-Mama Sziget idén is hív és vár minden olyan édesanyát, aki fontosnak érzi, hogy gyermeke minél sokoldalúbb fejlesztést kapjon.

A tavalyi sikeres év után újra vár minden érdeklődőt a Baba-Mama Sziget. A heti egyszeri 40 perces alkalom keretében, csak a kisbabákra figyelve, lehetőség adódik a szülő-gyermek kapcsolat elmélyítésére. A foglalkozásokon az ölbéli, két személyes játékok nem feltétlenül kötelező jellegűek, mivel ebben az életkorban szó sincs kitartó figyelemről a gyermekek részéről. A gyermekek egymás társaságában cseperedve, és játszva megtapasztalják a közösséghez tartozás élményét, amiből később szoros barátságok is kialakulhatnak, ugyanakkor a közösségi lét megtapasztalása egyszerűbbé teszi a gyermekek számára a későbbi integrációt az óvodába, iskolába.

Szociálpedagógusok, énektanárok, és más szakemberek mind egyetértenek abban, hogy a szülővel töltött önfeledt idő nagyban hozzájárul a helyes beszéd- és mozgásfejlődéshez, az önkép helyes kialakulásához, és a kiegyensúlyozott kisded felcseperedéséhez.

Szeretettel várjuk a kisgyermekeket és az édesanyákat csütörtökönként 10 órától a Máramarosszigeti Borromeo Szent Károly Plébánia hittantermébe, ahol a közös mondókázással és énekléssel hozzájárulhatunk gyermekeink testi-, szellemi- és lelki fejlődéséhez.

Tag