Keresés...

alkalom

Beharangozó

“Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak…” Kezdődik az iskola-óvoda, a legkisebbeket pedig szeretettel várja a Baba-Mama Sziget idei foglalkozásaira.

Régi-új helyszínen, a Máramarosszigeti Borromeo Szent Károly Plébánián találkozhaunk, csütörtökönként 11 órától. Ismertessük meg gyermekeikkel anyanyelvünk legszebb mondókáit, énekeit.

Kezdetekben sokunknak nem volt kedve, vagy félve énekeltünk, a Baba-Mama Sziget foglalkozásain azonban a többiekkel egymást támogatva, észrevétlenül nyílik meg mindenki hangja, hogy aztán otthon is elkápráztathassuk gyermekeinket a tanult énekekkel és később együtt énekelhessük azokat.

Töltsük közösen ezt az egy órát, hogy az énekek és mondókák adta élmények segítségével neveljük germekeinket anyanyelvünk szeretetére, tanítsuk meg őket hagyományaink tiszteletére, már egészen kiskoruktól kezdve.

Az egyes alkalmak lehetőséget biztosítanak, hogy jobban megismerhessük gyermekeink igényeit, mely által személyesebbé tehetjük számukra az új ismeretek elsajátítását, készségeik fejlesztését.

Jöjjenek össze Sziget legvagányabb anyukái! Találkozzunk csütörtökönként 11 órakor a plébánián!

Tag
Következő cikk